FOTO VERSLAG

STEDENTRIP HAMBURG

Met dank aan MARTIN de BOCK

Programma:

 

 

 

 

 

Dag 1 ( donderdag 9 April)

06.00 uur Vertrek vanaf St. Camillus met een bus van Fa. Ghielen.

Dringend verzoek om tijdig aanwezig te zijn.

We rijden vervolgens rechtstreeks naar Hamburg. Stops onderweg in overleg met de chauffeur. Een grote stop in Bremen. Vrije tijd voor lunch (eigen gelegenheid.) Aankomst Hamburg in de loop van de middag.

Daarna gaan we naar het hotel om in te checken. Rest van de avond vrij.

 

Dag 2 ( vrijdag 10 April)

Na een prima ontbijtbuffet beginnen we on 10.00 uur aan een rondrit door de stad o.l.v. een deskundige gids. Op enkele plaatsen, o.a. bij de Krameramtstuben en de St. Michaeliskerk, wordt een korte pauze ingelast om deze bezienswaardigheden wat nader te bekijken. Einde rondrit om ca 12.30 uur. Rest van de dag vrij.

 

 

Dag 3 (zaterdag 11 april )

Hele dag vrij om zelf in Hamburg op verkenning uit te gaan.

LET OP; van 18.00 tot 20.00 uur wordt er een wandeling over de Reeperbahn georganiseerd o.l.v. deskundige gidsen. Deze zullen alle ‘ins en outs’ over deze roemruchte buurt van Hamburg vertellen en de meest interessante en mooiste plekjes van deze volksbuurt en uitgaanswijk laten zien. Aansluitend is iedereen vrij.  

 

Dag 4 (zondag 12 april)

Na het ontbijt beginnen we om 10.00 uur aan de terugreis.

Stops onderweg in overleg met de chauffeur. Een langere pauze wordt ingelast in de historische stad Münster. De busparkeerplaats ligt tussen het Schloss met Schlosspark en de Altstadt.Te voet kunt u beide gemakkelijk bereiken. Terugkomst in Roermond ca. 20.00 uur.

 

Het adres van het hotel is:

          Hotel Crown Plaza Hamburg

         Graumannsweg 10

         Tel: + 49-40-228060